Knorr Pasta Pełna Smaku Bolognese z Mięsem Wołowym
Knorr Pasta Pełna Smaku Bolognese z Mięsem Wołowym stanowi wyśmienite połączenie makaronu, sosu pomidorowego, aromatycznych przypraw oraz mięsa wołowego. To smaczne i szybkie w przygotowaniu danie inspirowane kuchnią włoską.
Polecane przepisy
Inspiracje i porady
Knorr Pasta Pełna Smaku Bolognese z Mięsem Wołowym
Pyszny makaron z dodatkiem gęstego sosu z wołowiną, pełnego aromatycznych warzyw i przypraw w 7 minut? Tak, teraz to możliwe! Mając pod ręką opakowanie Knorr Pasta Pełna Smaku Bolognese z Mięsem Wołowym, przygotujesz smaczne oraz sycące danie niemal błyskawicznie. Wystarczy poznać kilka prostych kroków i już można się delektować jednym z najpopularniejszych włoskich sosów połączonych z miękkimi świderkami. Zaczynamy!
Krok 1
Do garnka wlej 500 ml zimnej wody, wsyp zawartość opakowania Knorr Bolognese z Mięsem Wołowym i dobrze wymieszaj.
Krok 2
Gdy woda zacznie wrzeć, zmniejsz ogień i gotuj danie mieszając od czasu do czasu. Potrawa jest gotowa, gdy makaron będzie miękki, a sos zgęstnieje (około 7 minut). Gotowe!
Krok 3
Bolognese możesz przygotować również w kuchence mikrofalowej. Wstaw do niej naczynie z wodą i zawartością opakowania, a następnie podgrzewaj około 6 minut używając mocy 750W. Makaron dobrze zamieszaj i ponownie włącz urządzenie na 5 minut. Ależ to proste!