Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Naturalnie Smaczne Fix Gulasz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Knorr Naturalnie Smaczne Fix Gulasz pomoże stworzyć pyszny, mięsny gulasz. W 100% naturalne przyprawy, zioła i warzywa zamknięte w opakowaniu są gwarantem wysokiej jakości produktu.

Powiązane produkty

Knorr Fix Smażony Ryż Po Chińsku
Knorr Fix Smażony Ryż Po Chińsku
Knorr Fix Schab a'la Stroganoff
Knorr Fix Schab a'la Stroganoff
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Kurczak w Sosie Śmietanowym
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Kurczak w Sosie Śmietanowym
Knorr Fix Smaki Świata Kurczak po Szanghajsku
Knorr Fix Smaki Świata Kurczak po Szanghajsku
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
cebula (30,7%), mąka PSZENNA, mielona papryka (10%), koncentrat pomidorowy (10%), skrobia, sól morska, czerwona papryka (2,6%), olej kukurydziany, czosnek (1,5%), tymianek (0,5%), rozmaryn, liście laurowe, kminek, pomidory (1%), pieprz (0,5%), pieprz cayenne (chili), gałka muszkatołowa, ziele angielskie. Może zawierać seler, jaja, mleko, gorczycę i inne zboża zawierające gluten. Uprawiane w sposób zrównoważony. Odpowiedni dla wegan.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Naturalnie Smaczne Fix Gulasz

Rozpływające się w ustach kawałeczki mięsa otulone pysznym sosem z wyrazistą nutką papryki… daj się zaskoczyć wyjątkowym smakiem potrawy, której przygotowanie dzięki Knorr Fix Gulasz jest niezwykle proste. Do przygotowania tej niezwykłej potrawy wystarczy zaledwie kilka kroków. Witamy w kuchni!

Krok 1

Pokrój 400 g mięsa w niewielką kostkę i obsmaż na patelni na złocistobrązowy kolor. Gulasz będzie najsmaczniejszy, jeśli do jego przygotowania użyjesz wieprzowiny lub wołowiny.

Krok 2

Knorr Fix Gulasz rozmieszaj z 400 ml wody i wlej do garnka.

Krok 3

Całość duś na niewielkim ogniu i pod przykryciem aż do miękkości mięsa. Pamiętaj o mieszaniu potrawy od czasu do czasu, a wtedy składniki nie przykleją się do dna garnka.

Krok 4

Jeśli masz ochotę urozmaicić potrawę warzywami, dorzuć pokrojoną w grubą kostkę paprykę, podsmażone piórka cebuli i kawałki pieczarek, najlepiej, gdy mięso będzie robić się miękkie. Przypraw do smaku solą oraz pieprzem.

Krok 5

Gotowy gulasz podawaj tak, jak lubisz – z chrupiącym pieczywem, kaszą, ryżem lub kluseczkami. Smacznego!