Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Uroczysty obiad, czy elegancka kolacja we dwoje? – okazji, kiedy potrzebujesz smacznego i oryginalnego dania nie brakuje. Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką przypadnie do gustu nie tylko miłośnikom gulaszu.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem
Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Kalafiorowa z Brokułami
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Kalafiorowa z Brokułami
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Szparagowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Szparagowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
mąka PSZENNA, ziemniaki (20%), cebula (11,5%), tłuszcz palmowy, aromaty, koncentrat pomidorowy (4,7%), sól jodowana, czerwona papryka (4,3%), mięso wołowe (4,3%), mineralna sól potasowa, sól, hydrolizowane białko roślinne, cukier, ekstrakt drożdżowy, kminek, czosnek, majeranek, pieprz, zagęszczony sok z cebuli, korzeń pietruszki, olej słonecznikowy. Może zawierać seler, jaja, mleko, gorczycę, inne zboża zawierające gluten i soję. Uprawiane w sposób zrównoważony.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką

Nie masz pomysłu na szybki i sycący obiad? Postaw na gęste, pełne dodatków danie jednogarnkowe, które wraz z dodatkiem Knorr Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką przygotujesz w błyskawicznym tempie. Rozgrzej domowników pełną smaku i aromatu potrawą, z ulubionymi dodatkami. To takie proste! Poznaj kilka kroków jak przygotować potrawę i… zaczynamy!

Krok 1

Do garnka wlej 500 ml zimnej wody, dodaj zawartość opakowania Knorr Węgierska Zupa Gulaszowa i dokładnie wymieszaj, dbając, by nie pozostały żadne grudki.

Krok 2

Jeśli chcesz podać zupę wraz z dodatkami na patelni, podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę, kiełbasę i posiekaną cebulę.

Krok 3

Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz ogień, wsyp wszystkie dodatki, wymieszaj i gotuj jeszcze przez około 10 minut. Dla smaku możesz doprawić zupę mieloną słodką lub ostrą papryką oraz pieprzem.

Krok 4

Każdą porcję potrawy udekoruj siekaną natką pietruszki i łyżką gęstej śmietany. Podawaj z kromką świeżego pieczywa. Smacznego!