Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Uroczysty obiad, czy elegancka kolacja we dwoje? – okazji, kiedy potrzebujesz smacznego i oryginalnego dania nie brakuje. Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką przypadnie do gustu nie tylko miłośnikom gulaszu.
Polecane przepisy
Inspiracje i porady
Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Nie masz pomysłu na szybki i sycący obiad? Postaw na gęste, pełne dodatków danie jednogarnkowe, które wraz z dodatkiem Knorr Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką przygotujesz w błyskawicznym tempie. Rozgrzej domowników pełną smaku i aromatu potrawą, z ulubionymi dodatkami. To takie proste! Poznaj kilka kroków jak przygotować potrawę i… zaczynamy!
Krok 1
Do garnka wlej 500 ml zimnej wody, dodaj zawartość opakowania Knorr Węgierska Zupa Gulaszowa i dokładnie wymieszaj, dbając, by nie pozostały żadne grudki.
Krok 2
Jeśli chcesz podać zupę wraz z dodatkami na patelni, podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę, kiełbasę i posiekaną cebulę.
Krok 3
Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz ogień, wsyp wszystkie dodatki, wymieszaj i gotuj jeszcze przez około 10 minut. Dla smaku możesz doprawić zupę mieloną słodką lub ostrą papryką oraz pieprzem.
Krok 4
Każdą porcję potrawy udekoruj siekaną natką pietruszki i łyżką gęstej śmietany. Podawaj z kromką świeżego pieczywa. Smacznego!