
Składniki
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozgrzej grill węglowy aż do zaniknięcia płomienia. Gdy zniknie połowa żaru i temperatura umożliwi trzymanie ręki 3-4cm nad grillem, połóż kasztany.
Krok 2
Przykryj pokrywką. Piecz około 15-20 minut. Spożywaj po wystudzeniu, zjadając środek.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej