Masło serowe I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

59

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżka

70 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser zetrzyj na tarce.

Krok 2

Dodaj masło oraz natkę pietruszki.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
25 osób ogląda przepis:
Szarlotka bezglutenowa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej