Składniki
0.5 sztuki
1 łyżka
70 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser zetrzyj na tarce.
Krok 2
Dodaj masło oraz natkę pietruszki.
Krok 3
Wszystko dokładnie zmiksuj.
Krok 4
Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
5 osób ogląda przepis: 
Sałatka jajeczna z piklami
15 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej