Masło serowe I przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło serowe I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżka

70 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser zetrzyj na tarce.

Krok 2

Dodaj masło oraz natkę pietruszki.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Ostra zapiekanka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej