Składniki
100 gramów
0.5 łyżki
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.
Krok 2
Utrzyj z masłem i musztardą.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
25 osób ogląda przepis: 
Sałatka "Drwala" z soczystym kurczakiem, kiełbasą i serem - VIDEO
30 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej