Masło śledziowe

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

0.5 łyżki

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.

Krok 2

Utrzyj z masłem i musztardą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej