
Składniki
100 gramów
0.5 łyżki
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.
Krok 2
Utrzyj z masłem i musztardą.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Kuskus z wołowiną
45 min.
średnie
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej