Masło śledziowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło śledziowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

0.5 łyżki

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.

Krok 2

Utrzyj z masłem i musztardą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej