Masło śledziowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło śledziowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

21 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

0.5 łyżki

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.

Krok 2

Utrzyj z masłem i musztardą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej