Składniki
100 gramów
0.5 łyżki
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.
Krok 2
Utrzyj z masłem i musztardą.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 
Kolorowe risotto z kurczakiem
30 min.
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej