Masło śledziowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło śledziowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

0.5 łyżki

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Namocz filety w wodzie, odsącz, a następnie posiekaj.

Krok 2

Utrzyj z masłem i musztardą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło śledziowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej