Masło anchois przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło anchois

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

60 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło i skórkę z cytryny. Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej