Masło anchois przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło anchois

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

60 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło i skórkę z cytryny. Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej