Masło anchois

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

60 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło i skórkę z cytryny. Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej