
Składniki
0.5 sztuki
60 gramów
0.25 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety rozdrobnij widelcem.
Krok 2
Dodaj masło i skórkę z cytryny. Dokładnie zmiksuj.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
7 osób ogląda przepis: 

Sałatka z szynką i serem
15 min.
łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej