Masło anchois przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło anchois

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

60 gramów

0.25 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło i skórkę z cytryny. Dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło anchois - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Uriel - karp smażony
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej