Wegetariańska biesiada przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wegetariańska biesiada

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

14

heart
138 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

167 osób wydrukowało

Pobierz pdf

259 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

4 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

0.5 sztuki

1 łyżeczka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa umyj i osusz. Następnie wszystkie pokrój na mniejsze, jednakowej wielkości kawałki. Czosnek rozgnieć.

Krok 2

Pokrojone warzywa wsyp do woreczka załączonego do opakowania Fix Knorr.

Krok 3

Fix Knorr wymieszaj z papryką i wsyp do warzyw. Dodaj również oliwę.

Krok 4

Woreczek zepnij spinką i potrząśnij energicznie, aby wszystkie składniki wewnątrz dokładnie wymieszały się. Torebkę nakłuj w kilku miejscach i włóż do piekarnika nagrzanego do 180 °C. Piecz przez 45 minut do momentu, gdy wszystkie warzywa będą miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wegetariańska biesiada - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Kociołek domowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej