Keks Basi

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

20 dekagramów

5 sztuk

30 dekagramów

2 łyżeczki

20 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do utartej Kasi dodać ubite jajka z cukrem, następnie mąkę, proszek i bakalie. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Keks Basi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej