Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Nie trzeba być ekspertem w kuchni, aby docenić walory zupy pieczarkowej. Aromatyczny Gorący Kubek Knorr Pieczarkowa z Grzankami to szybka i smaczna propozycja dla osób spragnionych aromatycznych, grzybowych smaków.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Gorący Kubek Rosół z Kury z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Rosół z Kury z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Pomidorowa z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Pomidorowa z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Grochowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Grochowa z Grzankami
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
skrobia, tłuszcz palmowy, grzanki (11,9%) [pieczywo (mąka PSZENNA, sól, drożdże, olej rzepakowy), olej palmowy, przeciwutleniacz: wyciągi z rozmarynu], sól jodowana, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, syrop glukozowy, koncentrat soku z pieczarek (4,2%), aromaty, cebula (2,4%), białka MLEKA, cukier, sól, mineralna sól potasowa, pieprz, kurkuma, syrop karmelowy, natka pietruszki. Może zawierać inne zboża zawierające gluten, seler, jaja, gorczycę i soję.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami

Taka niewielka saszetka a w kilka chwil, potrafi poprawić humor, zaspokajając niewielki lub średni głód. Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami to genialne rozwiązanie na szybką i smaczną przekąskę, wprost idealną podczas krótkiej przerwy w pracy czy na uczelni. Intensywnie grzybowa, gęsta, kremowa i z dodatkiem maleńkich, przyjemnie chrupiących grzanek – pieczarkowa zupa w kubku potrafi rozgrzać nawet w najbardziej mroźne dni. Do jej przygotowania wystarczy jedynie poznać kilka prostych kroków, przygotować saszetkę z zupą oraz ulubiony kubek i… zaczynamy!

Krok 1

W czajniku lub garnku zagotuj wodę.

Krok 2

Do garnuszka wsyp całą zawartość saszetki Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa i zalej 200 ml wrzątku.

Krok 3

Całość dokładnie wymieszaj tak, by proszek dobrze się rozpuścił. Odczekaj 2-3 minuty, a wtedy zupa nabierze odpowiedniego smaku i aromatu. Gotowe!

Krok 4

Jeśli lubisz wyraziste smaki, możesz doprawić swoją pieczarkową odrobiną mielonego czarnego pieprzu. Smacznego!