Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Idealny kolor i smak barszczu czerwonego uzyskasz, dodając Barszcz Czerwony Ekspresowy Knorr.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Ekspresowy Barszcz Biały
Knorr Ekspresowy Barszcz Biały
Knorr Ekspresowy Żurek
Knorr Ekspresowy Żurek
Knorr Ulubione Smaki Żurek na Wędzonce
Knorr Ulubione Smaki Żurek na Wędzonce
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
cukier, maltodekstryna, sok z buraków czerwonych w proszku (13,7%), sól jodowana, tłuszcz palmowy, hydrolizowane białko roślinne, fruktoza, ekstrakt drożdżowy, czosnek, ziele angielskie, pieprz, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: octany sodu; liść laurowy, majeranek, sól, LAKTOZA, aromaty. Może zawierać seler, gluten (zboża), jaja, gorczycę i soję. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony

Masz ochotę przygotować na obiad klarowny czerwony barszcz, ale brakuje ci czasu? Wraz z torebką Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony w kilka chwil podasz do stołu zupę o intensywnym smaku i głębokim kolorze, która doskonale będzie smakować z pierogami, krokietami lub jeszcze ciepłymi kapuśniaczkami. Wystarczy zagotować wodę, poznać proste kroki jak przygotować potrawę i… zaczynamy!

Krok 1

Nastaw w garnku wodę. Gdy zacznie wrzeć wsyp Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony w proporcjach dwie łyżeczki na około 180 ml wody.

Krok 2

Ściągnij z ognia i dokładnie wymieszaj tak, by nie pozostały żadne grudki. Zupę przypraw do smaku. Jeśli chcesz uzyskać ostrzejszy smak, dodaj trochę świeżo zmielonego pieprzu i kilka kropel soku z cytryny. Udekoruj odrobiną drobno posiekanej natki pietruszki.

Krok 3

Barszcz podawaj tak, jak lubisz – z gorącymi krokietami, uszkami lub pierogami. Zupa doskonale smakuje także z pasztecikami, drożdżówkami cebulowymi i pieczonymi pierogami z grzybowym, mięsnym lub kapuścianym farszem. Palce lizać!