Wegetariańskie kanapki
Kanapki z rukolą i pastą z fasoli
Aksamitna pasta z czerwonej fasoli doprawiona papryczką chili - wyśmienita w połączeniu z pieczywem pełnoziarnistym.Zobacz przepis!
Kanapki z pumpernikla z dodatkiem fig i migdałów
Kozi ser, świeże figi i pieczone buraki - nasz sposób na wykwintną kanapki.Zobacz przepis!
Wegetariańskie kanapki na ciepło z cukinią i jajkiem sadzonym
Kanapki na ciepło to znakomita jesienna przekąska - przekonaj się!Zobacz przepis!
Wegetariański smalec z białej fasoli i jabłka
Wegetariański smalec z białej fasoli będzie pyszny z wieloma dodatkami. Kiszony ogórek, rukola, kapary - to tylko niektóre z nich.Zobacz przepis!
Kanapka wegetariańska z pieczonym burakiem
Piekąc buraka, wydobędziesz jego naturalną słodycz. Dodaj go do kanapek, a nie zawiedziesz się.Zobacz przepis!
Włoskie kanapki z antipasti
Smażone warzywa są odpowiednie nie tylko do dań obiadowych. Przekonasz się o tym dzięki włoskim kanapkom.Zobacz przepis!
Kanapka z tofu i pieczonym bakłażanem
Tofu panierowane w sezamie i pieczony bakłażan - pyszny wegetariański duet.Zobacz przepis!
Kanapki z kozim serem i cukinią
Ułóż cukiniowe ruloniki z kozim serem, rukolą i burakiem na kromkach chleba, a otrzymasz efektowną przekąskę.Zobacz przepis!