Dania prosto z wody, czyli ryby i owoce morza
Poznaj 8 przepisów na potrawy, które przeniosą Cię do wspomnień z nadmorskich wakacji.
Filet z sandacza w chrupiącej panierze z grzybów na musie porowo–ziołowym
Ryba w chrupiącej panierce z grzybów podana z aromatycznym musem z porów. Pycha!Zobacz przepis!
Łosoś saute z musem warzywnym
Rozpływające się w ustach mięso łososia i delikatny mus z zielonego groszku. Mniam!Zobacz przepis!
Pieczony pstrąg z chrupiącymi łódeczkami ziemniaczanymi ze szpinakiem
Sprawdź nasz przepis na pstrąga nadziewanego szpinakiem.Zobacz przepis!
Razowy makaron w kremowym sosie z grillowanym łososiem i warzywami
Kremowy sos, soczysty łosoś i ulubiony makaron - to idealny zestaw na obiad.Zobacz przepis!
Kotlety rybne z kaszą orkiszową i wędzonym serem
Pyszne kotleciki, które przygotujesz w mniej niż godzinę. Spróbuj!Zobacz przepis!
Łosoś pieczony z sosem chrzanowym na grillowanych warzywach
Wyrazisty smak łososia wzmocniony marynatą z chrzanu. Mniam!Zobacz przepis!