Kasztany, topinambur i pasternak na jesiennym stole
8 przepisów z sezonowymi dodatkami. Poznaj je wszystkie.
Pieczona gęś z kasztanami (lub jabłkami)
Wykwintne danie w sam raz na specjalne okazje. Poznaj jego sekret!Zobacz przepis!
Sałatka z topinamburem
Jeśli nie próbowałeś jeszcze topinamburu, czas to zmienić. W tej sałatce wypada doskonale.Zobacz przepis!
Imbirowy kurczak z fasolą
Kurczak z imbirową nutą na stałe zagości w Twoim menu. Spróbuj!Zobacz przepis!
Sałatka z kurczaka z ryżem
Dodatek kasztanów sprawia, że ta sałatka nabiera wyjątkowo jesienny charakter. Przekonaj się, jak smakuje.Zobacz przepis!
Pieczony topinambur z rukolą
Głęboki, nieco orzechowy smak topinamburu idealnie pasuje do sałatek.Zobacz przepis!
Ryba gotowana w Wermucie
Zapiekana ryba z pasternakiem i nutą kopru włoskiego to kulinarny hit. Spróbuj!Zobacz przepis!
Sałatka z pieczonymi warzywami
Pieczenie wydobywa z warzyw to co najlepsze. Przygotuj je według naszego przepisu.Zobacz przepis!