Befsztyk tatarski z sarniego combra przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Befsztyk tatarski z sarniego combra

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

20 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

null

null

4 sztuki

2 sztuki

4 łyżki

null

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule i ogórki posiekaj.

Krok 2

Mięso oczyść z błon i umyj. Zmiel maszynką do mielenia mięsa i dopraw solą, pieprzem i oliwą.

Krok 3

Podziel na porcje i uformuj dość grube placuszki z wgłębieniem, tak aby włożyć na środku każdego żółtko.

Krok 4

Obłóż gotowego tatara posiekanymi ogórkami, cebulą i grzybkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka Caprese
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej