Befsztyk tatarski z sarniego combra przepis – Zobacz na przepisy.pl

Befsztyk tatarski z sarniego combra

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

null

null

4 sztuki

2 sztuki

4 łyżki

null

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule i ogórki posiekaj.

Krok 2

Mięso oczyść z błon i umyj. Zmiel maszynką do mielenia mięsa i dopraw solą, pieprzem i oliwą.

Krok 3

Podziel na porcje i uformuj dość grube placuszki z wgłębieniem, tak aby włożyć na środku każdego żółtko.

Krok 4

Obłóż gotowego tatara posiekanymi ogórkami, cebulą i grzybkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Befsztyk tatarski z sarniego combra - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej