Azjatyckie pałki

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

170 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

8 sztuk

1 łyżka

0.5 pęczka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij warzywa: paprykę oraz cebulę pokrój w cienkie paski, czosnek posiekaj.

Krok 2

Do rękawa foliowego włóż umyte pałki oraz warzywa, czosnek, imbir i pokrojoną kolendrę.

Krok 3

Całość zasyp Fixem i skrop olejem sezamowym. Woreczek zepnij spinką, a następnie potrząśnij energicznie, aby składniki wewnątrz wymieszały się.

Krok 4

Woreczek wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180 °C przez ok. 50 minut. Podawaj z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Placuszki z kaszy kuskus
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej