Azjatyckie pałki przepis – Zobacz na przepisy.pl

Azjatyckie pałki

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

171 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

8 sztuk

1 łyżka

0.5 pęczka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij warzywa: paprykę oraz cebulę pokrój w cienkie paski, czosnek posiekaj.

Krok 2

Do rękawa foliowego włóż umyte pałki oraz warzywa, czosnek, imbir i pokrojoną kolendrę.

Krok 3

Całość zasyp Fixem i skrop olejem sezamowym. Woreczek zepnij spinką, a następnie potrząśnij energicznie, aby składniki wewnątrz wymieszały się.

Krok 4

Woreczek wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180 °C przez ok. 50 minut. Podawaj z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej