Składniki
8 sztuk
1 opakowanie
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
8 sztuk
1 łyżka
0.5 pęczka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozdrobnij warzywa: paprykę oraz cebulę pokrój w cienkie paski, czosnek posiekaj.
Krok 2
Do rękawa foliowego włóż umyte pałki oraz warzywa, czosnek, imbir i pokrojoną kolendrę.
Krok 3
Całość zasyp Fixem i skrop olejem sezamowym. Woreczek zepnij spinką, a następnie potrząśnij energicznie, aby składniki wewnątrz wymieszały się.
Krok 4
Woreczek wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180 °C przez ok. 50 minut. Podawaj z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej