Azjatyckie pałki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Azjatyckie pałki

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

179 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

27 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

8 sztuk

1 łyżka

0.5 pęczka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij warzywa: paprykę oraz cebulę pokrój w cienkie paski, czosnek posiekaj.

Krok 2

Do rękawa foliowego włóż umyte pałki oraz warzywa, czosnek, imbir i pokrojoną kolendrę.

Krok 3

Całość zasyp Fixem i skrop olejem sezamowym. Woreczek zepnij spinką, a następnie potrząśnij energicznie, aby składniki wewnątrz wymieszały się.

Krok 4

Woreczek wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180 °C przez ok. 50 minut. Podawaj z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Azjatyckie pałki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej