
Składniki
8 sztuk
1 opakowanie
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
8 sztuk
1 łyżka
0.5 pęczka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozdrobnij warzywa: paprykę oraz cebulę pokrój w cienkie paski, czosnek posiekaj.
Krok 2
Do rękawa foliowego włóż umyte pałki oraz warzywa, czosnek, imbir i pokrojoną kolendrę.
Krok 3
Całość zasyp Fixem i skrop olejem sezamowym. Woreczek zepnij spinką, a następnie potrząśnij energicznie, aby składniki wewnątrz wymieszały się.
Krok 4
Woreczek wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 180 °C przez ok. 50 minut. Podawaj z ryżem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej