
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
2 sztuki
100 mililitrów
2 łyżki
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w cienkie paski. Obtocz w rozmąconym jajku, a następnie w panierce Knorr.
Krok 2
Układaj na blasze wyłożonej papierem do wypieków i piecz 20 minut w 200 stopniach.
Krok 3
W miseczce wymieszaj sos meksykański z keczupem. W drugiej miseczce wymieszaj jogurt z posiekanym czosnkiem i solą.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Nagetsy z sosem meksykańskim Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej