Różane ślimaczki

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1238

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

42 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 opakowanie

1 słoik

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotowe ciasto wyłożyć na matę.

Krok 2

Rozsmarować marmoladę na cieście.

Krok 3

Delikatnie zrolować i kroić na plastry.

Krok 4

Ułożyć na natłuszczonej Kasią blaszce, upiec wg wskazówek na opakowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Różane ślimaczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej