
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
6 plastrów
3 łyżki
1 gram
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozłożyć ciasto francuskie i posmarować ketchupem.
Krok 2
Na cieście rozłożyć plasterki sera, a następnie szynki.
Krok 3
Całość posypać ziołami włoskimi. Ciasto pokroić wzdłuż krótszej krawędzi na około 1,5 cm paski.
Krok 4
Zwijać paski na kształt choinek i nadziewać na wykałaczki.
Krok 5
Piec w 200 stopniach przez 20 minut. Po ostygnięciu udekorować sosem czosnkowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Ketchup Hellmann's Pikantny
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej