Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Bulion Rosół Wołowy 9l

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Rosół wołowy to doskonały mięsny smak, który idealnie uzupełnia aromatyczna kurkuma i suszona natka pietruszki.

Powiązane produkty

Knorr Bulion Rosół Wołowy 3l
Knorr Bulion Rosół Wołowy 3l
Knorr Bulion Rosół Wołowy 5l
Knorr Bulion Rosół Wołowy 5l
Knorr Bulion Warzywny 6l
Knorr Bulion Warzywny 6l
Knorr Bulion Szlachetny Grzybowy z Borowikami 3l
Knorr Bulion Szlachetny Grzybowy z Borowikami 3l
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy; tłuszcz palmowy, skrobia, aromaty, tłuszcz palmowy całkowicie uwodorniony, mięso wołowe (2%), nasiona SELERA, gałka muszkatołowa, kurkuma1, marchew1 (0,4%), natka pietruszki1 (0,3%), kwas: kwas winowy (L(+)-). 1Uprawiane w sposób zrównoważony
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rosół Wołowy 9l

Aż trudno uwierzyć, że w niewielkiej kostce rosołowej Knorr Rosół Wołowy mieści się tyle mięsnego smaku. Aromatyczny wywar jest bazą wielu potraw, dlatego, gdy chcesz podać ciepłe danie wyróżniające się pod intensywnością smaków, podczas przygotowania użyj esencjonalnego bulionu na bazie kostki rosołowej Knorr Rosół Wołowy. Aby zaskoczyć domowników czymś nowym trzeba tak niewiele! Wystarczy kilka prostych kroków. Już za chwilę będzie niesamowicie smacznie!

Krok 1

Zagotuj wodę w ilości podanej na opakowaniu i wrzuć kostkę rosołową. Jeśli do przygotowania zupy czy sosu potrzebujesz bardziej skoncentrowanego bulionu, użyj mniejszej ilości wody.

Krok 2

Aby wszystkie składniki dobrze się rozpuściły, zamieszaj całość kilka razy i podgotuj jeszcze przez chwilę.

Krok 3

Aromatyczny bulion wołowy na bazie kostki rosołowej Knorr wykorzystaj do przygotowania ulubionych zup, gęstych sosów i potraw mięsnych jak np. tradycyjna golonka z pieca. Wywar pomoże ci także przyrządzić wyśmienite potrawy na bazie grzybów leśnych jak pachnące wakacjami risotto, chrupiąca tarta lub gęsta zupa grzybowa z duszonymi klopsikami. Po prostu pycha!