Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem 6l

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Doskonałe połączenie suszonej natki pietruszki oraz lubczyku zapewni zupie bogatszy smak i aromat.

Powiązane produkty

Knorr Rosół z kury 3l
Knorr Rosół z kury 3l
Knorr Bulion Rosół Wołowy 3l
Knorr Bulion Rosół Wołowy 3l
Knorr Bulionetka Drobiowa
Knorr Bulionetka Drobiowa
Knorr Bulionetka Wołowa
Knorr Bulionetka Wołowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
sól, tłuszcz roślinny (palmowy, Shea, Sal), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy; skrobia, aromaty, cukier, tłuszcz kurzy (2,5%), cebula¹, kurkuma¹, marchew¹ (2,09%), natka pietruszki¹ (0,6%), lubczyk¹, kwas: kwas cytrynowy; nasiona SELERA, ekstrakt mięsa kurzego (0,1%), syrop karmelowy, maltodekstryna, przeciwutleniacz: wyciągi z rozmarynu.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rosół z Kury z Pietruszką i Lubczykiem 6l

Pokochaj potrawy pełne wyrafinowanego, głębokiego smaku. Podziel się świetnymi pomysłami z rodziną lub bliskimi. Używając Knorr Rosół z Kury z Pietruszką i Lubczykiem zaskocz bliskich daniami prostymi i tradycyjnymi, lecz zupełnie innowacyjnymi ze względu na wyrazisty aromat i złożony smak. Do przygotowania rosołu, będącego bazą wielu potraw potrzebujesz tak niewiele, bo zaledwie kilka kroków… Gotowi? Do dzieła!

Krok 1

Zagotuj odpowiednią ilość wody, wrzuć kostkę i zamieszaj, by wszystkie składniki zdążyły się rozpuścić, wydobywając głębię smaku oraz wyjątkowy aromat rosołu z kury.

Krok 2

Jeśli planujesz przygotować gęsty sos do mięsa, makaronu lub warzyw, użyj mniej wody, a wtedy wywar będzie bardziej intensywny.

Krok 3

Świeży bulion użyj do przygotowania ulubionych zup, kremów oraz pełnych wyrazu sosów. Rozkruszoną kostkę wykorzystaj także jako przyprawa lub marynata do pieczonych mięs i zapiekanek warzywnych oraz wielu potraw jednogarnkowych. Życzymy przyjemnego gotowania!