Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Gorący Kubek Barszcz Czerwony

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Knorr Gorący Kubek Barszcz Czerwony to zupa przygotowana na bazie buraków oraz przyprawach, takich jak: pieprz, majeranek i czosnek.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Serowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Serowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Krem z Kury z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Krem z Kury z Grzankami
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
cukier, maltodekstryna, sok z czerwonego buraka w proszku (15,2%), sól jodowana, skrobia, fruktoza , czosnek (2%), ekstrakt drożdżowy, tłuszcz palmowy, kwas:kwas cytrynowy; majeranek, liść laurowy, sól, ziele angielskie, pieprz. Może zawierać seler, gluten (zboża), jaja, mleko, gorczycę i soję.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Gorący Kubek Barszcz Czerwony

Czerwony barszcz to potrawa uniwersalna, doskonale pasująca do wielu dodatków jak pierogi, wytrawne drożdżówki, krokiety czy uszka. Łączy się w niej smak buraków z licznymi przyprawami, nadającymi potrawie absolutnie wyjątkowego aromatu. Lubisz pachnący warzywami gorący barszcz, ale nie masz czasu na jego przygotowanie? Zabierz ze sobą do pracy lub na uczelnię torebkę Knorr Gorący Kubek Barszcz Czerwony, kryjącą wewnątrz wyjątkowy smak zupy przyprawionej liśćmi laurowymi, zielem angielskim, majerankiem oraz pachnącą włoszczyzną. Znając kilka prostych kroków szybko przygotujesz przekąskę wprost idealną na niewielki głód. Zaczynamy!

Krok 1

Do ulubionego kubka wsyp zawartość opakowania Knorr Gorący Kubek Barszcz Czerwony i zalej 200 ml wrzątku.

Krok 2

Dobrze zamieszaj zupę, uważając, by nie pozostały w niej żadne grudki. Odstaw na 2 minuty.

Krok 3

Barszczyk możesz doprawić mielonym pieprzem lub kilkoma kroplami przyprawy do zup. Gotowe!

Krok 4

Czerwony barszcz doskonale smakuje solo lub jako dodatek do krokietów, pasztecików lub bułek z farszem cebulowym. Smacznego!