Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Uroczysty obiad, czy elegancka kolacja we dwoje? – okazji, kiedy potrzebujesz smacznego i oryginalnego dania nie brakuje. Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką przypadnie do gustu nie tylko miłośnikom gulaszu.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem
Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem
Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Kalafiorowa z Brokułami
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Kalafiorowa z Brokułami
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
cebula (49,3%), skrobia, sól jodowana, mąka PSZENNA, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy; mineralna sól potasowa, tłuszcz palmowy, aromaty, marchew, sól, czosnek, kolendra, pieprz, kminek, korzeń pietruszki, kwas: kwas cytrynowy; natka pietruszki, zagęszczony sok z cebuli, ekstrakt drożdżowy, olej słonecznikowy. Może zawierać seler, jaja, mleko, gorczycę, inne zboża zawierające gluten i soję. Uprawiane w sposób zrównoważony. Odpowiedni dla wegan.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rozkosze Podniebienia Francuska Zupa Cebulowa

Przygotowanie zupy cebulowej nigdy nie było tak proste! Zaskocz rodzinę przepyszną, sycącą potrawą porywającą wspaniałym aromatem warzyw i przypraw. Dzięki Knorr Francuska Zupa Cebulowa szybko przyrządzisz niezapomniany obiad, który zaskoczy idealnie kremową konsystencją i chrupiącymi dodatkami. Poznaj kilka prostych kroków i… zapraszamy do kuchni!

Krok 1

Zagotuj w garnku 500 ml wody i dodaj opakowanie Knorr Francuska Zupa Cebulowa. Całość dobrze wymieszaj.

Krok 2

Jeśli chcesz urozmaicić smak zupy, podsmaż na niewielkiej ilości masła klarowanego białą cebulę na nieduże paski.

Krok 3

Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze około 15 minut, mieszając od czasu do czasu. W tym czasie możesz dorzucić zarumienioną cebulę. Przypraw do smaku. Gotowe!

Krok 4

Zupa cebulowa doskonale smakuje z dodatkiem grzanek i sera. Na maśle zrób grzanki, ułóż na powierzchni porcji zupy, posyp serem tartym i włóż na kilka minut do rozgrzanego piekarnika tak, by ser się rozpuścił. Przed samym podaniem udekoruj siekaną natką pietruszki. Smacznego!