Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką pomoże Ci uwieść podniebienia najbardziej wybrednych smakoszy.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Knorr Rozkosze Podniebienia Węgierska Zupa Gulaszowa z Czerwoną Papryką
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
Składniki: tłuszcz palmowy, mąka PSZENNA, skrobia, maltodekstryna, borowiki (6%), sól jodowana, syrop glukozowy, cebula (1,9%), koncentrat soku z pieczarek (1,7%), ekstrakt drożdżowy, aromaty, białka MLEKA, mineralna sól potasowa, hydrolizowane białko roślinne, cukier, sól, natka pietruszki (0,3%), pieprz. Może zawierać inne zboża zawierające gluten, seler, jaja, gorczycę i soję. Uprawiane w sposób zrównoważony. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką

Gdy nadchodzi sezon na borowiki, chętnie je mrozimy lub suszymy, by zachować ich unikalny smak na resztę roku. W opakowaniu Knorr Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką ukryte jest wszystko to, czym wyróżniają się te szlachetne grzyby – królewski aromat i cała gama leśnych smaków. Przygotuj domownikom pyszną zupę, której zapach na pewno przyciągnie do stołu nawet największych niejadków. Poznaj kilka prostych kroków i… zapraszamy!

Krok 1

W garnku zagotuj 500 ml wody, wsyp opakowanie Knorr Zupa Borowikowa z Cebulką i dokładnie wymieszaj. Jeśli masz ochotę, wodę możesz zastąpić bulionem warzywnym lub mięsnym pozostałym z poprzedniego gotowania.

Krok 2

Zawartość garnka doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze przez około 5 minut, mieszając od czasu do czasu.

Krok 3

Gotową zupę możesz podawać na wiele sposobów. Świetnie smakuje z młodymi ziemniaczkami i łyżką jogurtu. Znakomitym dodatkiem są również plastry grzybów leśnych podsmażonych na maśle lub połówki jajek przepiórczych z dodatkiem świeżo siekanej natki pietruszki. Smacznego!