Francja elegancja czyli desery z klasą
Mus kajmakowy z karmelizowanym bananem
Jak mus to mus, a kajmakowy to czysta przyjemność.Zobacz przepis!
Czekoladowe ganache z lodami truskawkowymi
Nie ma co bić piany, lepiej ubić czekoladę.Zobacz przepis!
Gorący sos moccha z cynamonową nutą i lodami
Znudziła Ci się mała czarna? To może moccha?Zobacz przepis!
Deser bananowy z sosem czekoladowo-krówkowym i lodami waniliowymi
Tak dobre, że nie będzie co zmywać.Zobacz przepis!
Pudding ryżowy o smaku wanilii i kwiatów pomarańczy
Wykwintny deser z ryżu? Proszę bardzo.Zobacz przepis!
Karmelizowane jabłka z lodami
Szarlotka znalazła poważnego konkurenta. I nie brakuje mu klasy.Zobacz przepis!
Mrożona terrina z lodów czekoladowych i bezy z pomarańczami w sosie karmelowym
Idealny deser na romantyczną kolację.Zobacz przepis!