Mięso w... panierce
Panierka to nie tylko bułka tarta! Sprawdźcie dzięki czemu Wasze mięsne potrawy będą zachwycały gości.
Paluszki z kurczaka z przyprawą Cajun - VIDEO
Panierka z mixu orientalnych przypraw to prawdziwy hit.Zobacz przepis!
Kurczak w płatkach kukurydzianych
Kurczak w płatkach kukurydzianych to gwarancja pysznego chrupania!Zobacz przepis!
Tradycyjne kotlety de volaille
Chcesz usłyszeć pochwały od gości zaproszonych na niedzielny obiad? Przygotuj im kotlety de volaille według naszej propozycji.Zobacz przepis!
Łosoś z pistacjową panierką na puree z kalafiora
Ryba z patelni do najlepszy pomysł na obiad.Zobacz przepis!
Roladki schabowe - VIDEO
Schab w panierce zawijany z masłem i ziołami. Tak proste, a jakie smaczne!Zobacz przepis!
Piersi kurczaka w panierce z orzeszków pinii i migdałów
Przełamujemy stereotypy na temat panierki. W tym przepisie to orzechy są najważniejsze!Zobacz przepis!
Tradycyjny schabowy z panierką
Kotlet schabowy z ziemniakami i mizerią. Klasycznie smacznie!Zobacz przepis!
Wieprzowe eskalopki w aromatycznej wędzonej panierce
Wieprzowe eskalopki w panierce to idealne rozwiązanie na urozmaicenie codziennego menu obiadowego.Zobacz przepis!