ciasto ucierane

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2.5 szklanki

1 szklanka

1 łyżeczka

5 sztuk

null gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ucieramy Kasię z cukrem, dodając po jednym jajku.

Krok 2

Na końcu dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wsypujemy rodzynki. Wykładamy na małą torownicę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • ciasto ucierane - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej