Przepisy na Dziki ryż | Przepisy.pl pixel

Przepisy na Dziki ryż

7 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy (7)

Mięso mielone z cukinią i rozmarynem
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pyszna, pachnąca ziołami potrawa z mielonego mięsa i ryżu jest znakomitą propozycją na proste dan...
Pulpety z grzybowym sosem
ratingratingratingratingrating

15

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
80 min.
Warto czasem stworzyć nową wariację dania, które jest nam doskonale znane z czasów dzieciństwa. N...
Dynia nadziewana dzikim ryżem i cukinią
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
80 min.
Nadziewane pomidory, faszerowane papryki – te specjały znamy wszyscy. Nadszedł jednak czas na mał...
Krewetki z pomidorami i dzikim ryżem
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Owoce morza to prawdziwy rarytas, który od pewnego czasu zyskuje rzesze zwolenników. Przygodę z f...
Warzywna zupa z prażonym ryżem
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
Za sprawą przepisu na warzywną zupę z prażonym ryżem przekonacie się, że gotowanie jest dla każde...
Curry z skorzonerą
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Curry to nie tylko nazwa mieszanki przypraw, ale też danie w wyjątkowo aromatycznym sosie. Choć p...
Pstrąg w marynacie czosnkowej z dzikim ryżem
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Wzbogać smak pieczonej ryby porządną dawką czosnku, koperku oraz natką pietruszki. Tak przyrządzo...

Ciekawostki i porady

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej