Letnie hity z grillowej płyty
Szaszłyki z kurczaka i brzoskwiń
Owocne połączenie delikatnego kurczaka i soczystych brzoskwiń. Zobacz przepis
Miodowe żeberka z Burbonem i limonką
Słodycz miodu, kwaśność limonki, ostrość chilli i gorycz Burbonu. W tych żeberkach każdy znajdzie smak dla siebie.Zobacz przepis
Szaszłyki z grilla
Soczysta karkówka w duecie z warzywami. Te szaszłyki są już grillowymi klasykami.Zobacz przepis
Kotleciki z kurczaka z szałwią i szynką
Najbardziej soczyste połączenie w całym zestawieniu. Zrolowany kurczak z szałwią i szynką.Zobacz przepis
Burgery z grilla
Pora na idealnie wypieczonego burgera wołowego. Hit prosto z amerykańskich grillowych płyt.Zobacz przepis
Piersi kurczaka z serem pleśniowym
Bogate wnętrze tego kurczaka zachwyca połączeniem smaków sera, pistacji i pietruszki. Przekonajcie się sami!Zobacz przepis
Ziołowe żeberka z grilla
Delikatny środek i chrupiąca skórka w ziołowej odsłonie. W takich żeberkach mięso samo odejdzie od kości.Zobacz przepis
Szaszłyki z boczkiem na grilla
Chrupiący i soczysty boczek ze świeżą kolorową papryką. Doskonała kompozycja na szaszłyka.Zobacz przepis
Marynowane piersi w jogurcie z curry
Złoty kolor na grillowej kracie to zasługa piersi z kurczaka w indyjskiej marynacie.Zobacz przepis
Pikantne skrzydełka z czosnkiem i rozmarynem
Ostrość tych skrzydełek uskrzydla. W połączeniu z jogurtowym sosem serowym to już pełen odlot.Zobacz przepis