Jedziesz na wycieczkę? Weź kanapkę w teczkę!
Kanapka z grillowaną wołowiną
Wołowinę możesz usmażyć według własnych upodobań, w zależności od tego czy lubisz mocno wypieczoną czy krwistą. Do tak przygotowanej kanapki doskonale pasują również domowe frytki. Zobacz przepis
Kanapka klubowa z boczkiem i szynką z indyka
Gotową kanapkę możesz podawać z frytkami lub sałatką z białej kapusty. Zobacz przepis
Kanapka wrap z warzywami
Jeśli w Twojej kuchni jest elektryczny grill, taką kanapkę możesz jeszcze grillować. Zobacz przepis
Chrupiąca orkiszowa kanapka z kurczakiem i pastą warzywną
Piersi kurczaka możesz śmiało zastąpić grillowanym lub pieczonym łososiem. Zobacz przepis
Kanapka hawajska z szynką i ananasem
Aby nieco zmienić smak kanapki, możesz dodać do majonezu łyżeczkę ketchupu. Zobacz przepis
Kanapka z wegetariańskim pasztetem
Możesz również dodać piklowane warzywa, jak np. ogórkiZobacz przepis
Ciabatta z oliwkami i bakłażanem
Takie sandwich’e możesz przygotować domowym piekarniku. Zobacz przepis
Panini z suszonymi pomidorami, mozzarellą i rukolą
Na drugie śniadanie, lunch i wycieczkę. Zobacz przepis