Risotto, paella, pilaw
Risotto z warzywami
Graj w zielone gotując risotto. Do ryżu doskonale pasują: zielony groszek, szparagi i brokuł! Smacznego.Zobacz przepis!
Risotto cebulowe z kiełbasą
Co jest tajemnicą udanego risotto? Odpowiednio wolno gotowany ryż w bulionie. Zobacz, krok po kroku, jak je przygotować.Zobacz przepis!
Uzbecki pilaw
W tradycyjnej wersji pilaw zawiera mięso baranie lub rybę. W naszej jest z soczystą karkówką!Zobacz przepis!
Risotto z kurczakiem i groszkiem
Idealne risotto powinno być kremowe i delikatne. Takie właśnie jest danie z naszego przepisu.Zobacz przepis!
Szybka Paella
Na jednej patelni znajdziesz wszystko, co Hiszpanie lubią najbardziej: ryż z kurczakiem, chorizo i krewetkami.Zobacz przepis!
Paella z kurczakiem - VIDEO
Znudził Ci się ryż podany obok piersi z kurczaka. Przygotuj je w jednym naczyniu a będziesz zachwycony efektem.Zobacz przepis!
Risotto z grzybami (kurki, prawdziwki, maślaki) i kurczakiem
To danie pachnie wprost obłędnie latem! Są już świeże grzyby, podgrzybki i kurki, więc wykorzystaj je i przygotuj nasze kremowe risotto.Zobacz przepis!
Pomidorowe risotto
Ryż al dente zatopiony w kremowym, bardzo pomidorowym sosie. Tego trzeba spróbować.Zobacz przepis!