Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Kasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem fetaKasza gryczana stir fry z dynią, boczkiem i serem feta

Szybie i pyszne jesienne stir fry z boczkiem, dynią, kaszą gryczaną i serem feta. 25 minut i gotowe.