Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tagliatelle z krewetkami w sosie białego wina - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Tagliatelle z krewetkami w sosie białego winaTagliatelle z krewetkami w sosie białego wina

Krewetki uznawane są za afrodyzjaki nie tylko dzięki wysokiej zawartości cynku, fosforu, potasu i magnezu, ale i za ich wyrafinowany smak. Prosty w przygotowaniu i doskonały w smaku przepis od Manueli Gołąb - Manu od kuchni z pewnością przypadnie wszystkim do gustu