
Składniki
100 mililitrów
100 mililitrów
250 gramów
100 mililitrów
3 sztuki
2 sztuki
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mąkę wsyp do miski, dodaj żółtko jaj, 1 łyżkę oleju, wodę, mleko i przyprawę w Mini kostkach pietruszka Knorr.
Krok 2
Ciasto dokładnie wymieszaj, z białek ubij pianę i dodaj do ciasta delikatnie łącząc ze sobą.
Krok 3
Parówki obierz z folii, następnie maczaj każdą parówkę w cieście i smaż na rozgrzanej patelni z olejem, na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej