Składniki
0.5 opakowania
150 gramów
0.5 opakowania
5 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyć, pokroić i wymieszać w misce. Dodać kullki mozarelli.
Krok 2
Na oleju obsmażyć polędwiczkę, a potem na mniejszym ogniu dusić pod przykryciem do miękkości. Pokroić na plastry.
Krok 3
Dodać mięso do sałatki, podawać z sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Wielkanocna sałatka jajeczna z pieczarkami - VIDEO
25 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej