Faszerujemy warzywa: papryki, pomidory, cukinie
Ziemniaki faszerowane mięsem
Podążaj za kulinarnymi trendami i przygotuj ziemniaki faszerowane mięsem.Zobacz przepis!
Faszerowana papryka po meksykańsku - VIDEO
Jeśli warzywa, to faszerowane. Jeśli papryka, to po meksykańsku. Polecamy!Zobacz przepis!
Faszerowany bakłażan à la gyros
Wypróbuj przepis na zapiekany bakłażan w greckim wydaniu.Zobacz przepis!
Faszerowana papryka mięsna - VIDEO
Zamknij smak aromatycznego mięsa w pieczonej papryce.Zobacz przepis!
Cukinia faszerowana mięsem mielonym
Mozzarella świetnie nadaje się do pokrycia faszerowanych warzyw. Wypróbuj cukinię po włosku!Zobacz przepis!
Papryka faszerowana kuskusem
Zapiecz paprykę z mielonym mięsem oraz kaszą i zaimponuj swoim bliskim.Zobacz przepis!
Cukinia w stylu śródziemnomorskim - VIDEO
Cukinia i kasza to połączenie, do którego będziesz wracał częściej.Zobacz przepis!
Faszerowane bakłażany zapiekane z beszamelem
Lubisz sos beszamelowy? Dodaj go do bakłażana faszerowanego sosem bolognese.Zobacz przepis!
Faszerowana papryka z ryżem
Ser pleśniowy i orzeszki pini to nie jedyne niespodzianki, które znajdziecie w tym przepisie. Polecamy!Zobacz przepis!
Faszerowane kabaczki z serem feta
Połącz delikatnego kabaczka z wyrazistym smakiem sera i czosnku. Palce lizać!Zobacz przepis!
Cukinia nadziewana
Zapiekana cukinia w wykwintnej wersji z jarmużem i parmezanem. Spróbuj!Zobacz przepis!