
Składniki
750 gramów
30 mililitrów
4 sztuki
24 sztuki
3 łyżki
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę o boku ok.3cm., podsmaż na rozgrzanym tłuszczu, aż nabiorą rumianego koloru, przez ok. 10-15 minut.
Krok 2
Dodaj posiekany czosnek.
Krok 3
Dopraw potrawę przyprawą w mini kostkach Knorr. Dodaj masło i duś na małym ogniu jeszcze przez ok.10-15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej