
Składniki
1 gram
1 pęczek
1 pęczek
1 sztuka
50 gramów
2 szczypty
1 szczypta
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.
Krok 2
Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.
Krok 3
Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.
Krok 4
podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Kotlety z kaszy bulgur Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej