Wege kotleciki ze świeżymi ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wege kotleciki ze świeżymi ziołami

Autor: DIETETYK DietaAli

ratingratingratingratingrating

4

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 gram

1 pęczek

1 pęczek

1 sztuka

50 gramów

2 szczypty

1 szczypta

250 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.

Krok 2

Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.

Krok 3

Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.

Krok 4

podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Domowe hamburgery
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej