
Składniki
1 gram
1 pęczek
1 pęczek
1 sztuka
50 gramów
2 szczypty
1 szczypta
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.
Krok 2
Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.
Krok 3
Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.
Krok 4
podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kotlety z kaszy bulgur Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej