Wege kotleciki ze świeżymi ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wege kotleciki ze świeżymi ziołami

Autor: DIETETYK DietaAli

ratingratingratingratingrating

4

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 gram

1 pęczek

1 pęczek

1 sztuka

50 gramów

2 szczypty

1 szczypta

250 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.

Krok 2

Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.

Krok 3

Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.

Krok 4

podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej