Wege kotleciki ze świeżymi ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wege kotleciki ze świeżymi ziołami

Autor: DIETETYK DietaAli

ratingratingratingratingrating

4

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 gram

1 pęczek

1 pęczek

1 sztuka

50 gramów

2 szczypty

1 szczypta

250 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.

Krok 2

Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.

Krok 3

Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.

Krok 4

podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wege kotleciki ze świeżymi ziołami  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Owocowe crumble
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej