Składniki
1 sztuka
1 sztuka
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
20 gramów
20 gramów
50 gramów
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłko i banana zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
Olej kokosowy podgrzać, aby się upłynnił.
Krok 3
Wszystkie składniki połączyć.
Krok 4
Placki smażyć pod przykryciem na suchej patelni, na małym ogniu do zrumienienia.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej