
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
20 gramów
20 gramów
50 gramów
30 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłko i banana zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
Olej kokosowy podgrzać, aby się upłynnił.
Krok 3
Wszystkie składniki połączyć.
Krok 4
Placki smażyć pod przykryciem na suchej patelni, na małym ogniu do zrumienienia.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej