Placuszki z bananem i jabłkiem

Autor: Karolina Brodnicka

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

20 gramów

20 gramów

50 gramów

30 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłko i banana zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

Krok 2

Olej kokosowy podgrzać, aby się upłynnił.

Krok 3

Wszystkie składniki połączyć.

Krok 4

Placki smażyć pod przykryciem na suchej patelni, na małym ogniu do zrumienienia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Placuszki z bananem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej