Czosnkowe grzanki z mozzarellą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czosnkowe grzanki z mozzarellą

Autor: blondkuchara -

ratingratingratingratingrating

1

heart
11 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

8 szczypt

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę pokroić na 8 kromek. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik ustawić na 150 stopni góra-dół

Krok 2

Mozzarellę pokroić na 8 grubszych plastrów. Nakładać na każdą kromkę bagietki po jednym plastrze mozzarelli i dodać na każdą grzankę szczyptę przyprawy knorr suszone pomidory z czosnkiem. Wstawić do piekarnika i piec około 10 minut do stopienia sera.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czosnkowe grzanki z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wegańskie placuszki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej