Chorizo quesadillas ze słodkimi ziemniakami, chilli i masłem orzechowym
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Chrupiące bajgle BLT
25 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Chorizo quesadillas ze słodkimi ziemniakami, chilli i masłem orzechowym
Quesadilla to danie kuchni meksykańskiej, tortilla z roztopionym serem. Często do quesadilli dodaje się różne opcjonalne składniki, by wszystko zapiec w pyszny placek. Proponujemy Wam wersję łączącą słodycz batatów, z pikantnym smakiem kiełbasy chorizo. Ciekawego twistu doda naturalne masło orzechowe oraz awokado. Wszystko to zapieczemy z dojrzewającym serem bursztynem.