Sznycelki drobiowe po francusku - w panierce | Przepisy.pl pixel

Sznycelki drobiowe po francusku

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycelki drobiowe po francusku  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Sznycelki drobiowe po francusku Sznycelki drobiowe po francusku

Viva la France! Szukasz pomysłu na szybki i pyszny obiad? Oto on. Chrupiące sznycelki z wyrazistą sałatką przygotujesz w 25 minut. Mało zmywania to dodatkowy plus :)