Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętąGrillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą

To inspirowane smakami Grecji danie idealnie sprawdzi się jako lekki obiad, dodatek do grilla lub lunch do pracy (choć zdecydowanie najlepiej smakuje podane od razu po przyrządzeniu). Bakłażany, ser feta, świeża mięta, tymianek i pomidorki a charakteru nada ocet balsamiczny z modeny.