Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą
0 os.
łatwe
30 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Grillowane bakłażany z octem, serem feta i miętą
To inspirowane smakami Grecji danie idealnie sprawdzi się jako lekki obiad, dodatek do grilla lub lunch do pracy (choć zdecydowanie najlepiej smakuje podane od razu po przyrządzeniu). Bakłażany, ser feta, świeża mięta, tymianek i pomidorki a charakteru nada ocet balsamiczny z modeny.