
Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Szaszłyki z kurczaka z ananasem i ziołowymi młodymi ziemniakami
35 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Podobne przepisy
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejZobacz również
Polecane przepisy
Inne przepisy
Kaczka po chińsku
Kaczka w kuchni Chińskiej zajmuje szczególne miejsce i znajdziemy jaw daniach z każdej prowincji.