Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi
2 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij1 osoba zapisała

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi
Doskonałe mięso przyrządzane w stylu BBQ przez specjalistów z Up in Smoke, podbije serca i żołądki wszystkich mięsożerców i miłośników street-foodu. Tym razem proponujemy wersję z salsą awokado i krążkami cebulowymi z pieca.