Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!

Czytaj więcej

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymiPikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi

Doskonałe mięso przyrządzane w stylu BBQ przez specjalistów z Up in Smoke, podbije serca i żołądki wszystkich mięsożerców i miłośników street-foodu. Tym razem proponujemy wersję z salsą awokado i krążkami cebulowymi z pieca.