Stek z rostbefu z masłem czosnkowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Stek z rostbefu z masłem czosnkowym

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Stek z rostbefu z masłem czosnkowymStek z rostbefu z masłem czosnkowym

Stek, słowo wywołujące uśmiech u każdego prawdziwego miłośnika mięsa. Antrykot, polędwica, t-bone, rostbef każdy inny, wszystkie pyszne. Rare, medium, well done przygotujcie jak lubicie i cieszcie się smakiem.