Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikliBurgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli

Były już burgery wołowe i z kurczaka, teraz przyszedł czas na pyszną i chrupiącą wersję z domowymi paluszkami rybnymi. W tym daniu wszystko łączy się idealną kompozycję smaków. Wytrawna sałatka z pikli z delikatną ananasową nutą jest doskonałym dopełnieniem dla zamkniętych w puszystej bułce “fish burgerów”. Pomysł na nietuzinkowy obiad, który pokochają i dorośli, i dzieci.