Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli
0 os.
łatwe
40 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij3 osoby zapisały

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Burgery z domowymi paluszkami rybnymi i sałatką z pikli
Były już burgery wołowe i z kurczaka, teraz przyszedł czas na pyszną i chrupiącą wersję z domowymi paluszkami rybnymi. W tym daniu wszystko łączy się idealną kompozycję smaków. Wytrawna sałatka z pikli z delikatną ananasową nutą jest doskonałym dopełnieniem dla zamkniętych w puszystej bułce “fish burgerów”. Pomysł na nietuzinkowy obiad, który pokochają i dorośli, i dzieci.