Paluszki Fatimy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paluszki Fatimy

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
50 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Paluszki Fatimy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej

przepisy.pl -  Paluszki Fatimy Paluszki Fatimy

Paluszki fatimy to jedno z tradycyjnych dań kuchni marokańskiej, zwyczajowo przygotowywane z wołowiną lub jagnięciną. Aromatyczne i pożywne. Spróbujcie naszej wersji i poczujcie prażące słońce pustyni.