Kolorowe jesienne ratatouille przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kolorowe jesienne ratatouille

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kolorowe jesienne ratatouille - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Aloo gobi
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Kolorowe jesienne ratatouilleKolorowe jesienne ratatouille

Ratatouille to jarska potrawa pochodząca z Prowansji jednak podobne danie można spotkać w zasadzie w każdej kuchni basenu Morza Śródziemnego. Danie to opiera się na składnikach warzywnych, przede wszystkim na bakłażanach, cukinii, papryce, cebuli oraz pomidorach.