Sałatka z kapusty pekińskiej z indykiem po azjatycku
0 os.
łatwe
30 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij11 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Musaka z cukinią
45 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka z kapusty pekińskiej z indykiem po azjatycku
Szybka i pyszna sałatka, która sprawdzi się zarówno jako samodzielne danie jak i pyszny dodatek do grillowej kolacji ze znajomymi. Acha i możecie zabrać ją do pracy na lunch następnego dnia. O ile coś zostanie :) .